Om Kom godt hjem-prisen

Hjemmet er vigtigt. Det er her, de største, nærmeste og mest personlige ting udspiller sig. Det er det mest trygge sted, vi har som mennesker. Tryghed, hjertevarme og nærhed kommer ikke af sig selv. Og netop den handlekraft og omtanke, vil home gerne hylde med Kom godt hjem-prisen 2021. De personlige bidrag der har fået danskerne godt hjem i deres boligliv.

Det kan være naboen, der havde ordnet carporten, da I skulle flytte ind. Træneren, der hentede din datter før træning. Fællesskabet, der skabte nære naboer. Den lokale tømrer, der byggede en legeplads til ungerne. Svigermor der altid passer børn. Alt sammen noget, som har fået mennesker godt og trygt hjem.

Kender du én, du synes skal hyldes for at gøre en forskel for nogen, der havde brug for at komme godt hjem? Indstil dem til Kom godt hjem-prisen og vis verden, hvor meget det betyder, at vi passer på hinanden.

FAQ

Præmier: Hovedprisen, som er den nominering med flest stemmer, vinder 25.000 kr. Kom godt hjem-prisen er også på 25.000 kr. og vælges af en jury som home har nedsat. 

Hvilke personer kan nomineres? Du kan nominere hvilken som helst person/er, som du synes fortjener at vinde. Det, der betyder noget, er at du mener, at vedkommende har gjort en forskel for at få nogen til at komme godt hjem i boliglivet, og derfor fortjener en særlig anerkendelse eller klap på skulderen for indsatsen. Nomineringen bliver automatisk sendt til information og godkendelse hos den nominerede.

Må jeg indstille mig selv? Ja, du må gerne indstille dig selv, hvis du har gjort en forskel for at andre kunne komme godt hjem.

Hvordan stemmer jeg?

Du stemmer på en eller flere nominerede ved at klikke på "stem" knappen. Herefter verificerer du din stemme (via facebook), og dette er for at sikre at man kun kan stemme på sin favorit én gang. Du må gerne stemme på flere nominerede - men altså kun én gang per nomineret.

Hvad skal præmien bruges til? Vinderne bestemmer selv, hvad præmien skal bruges på. Prisen er er en gave, og home stiller ingen krav til brug af denne.

Konkurrencebetingelser: Disse konkurrenceregler gælder for Kom godt hjem-prisen 2021, afholdt af home a/s.

Tidsperiode: Kom godt hjem-prisen 2021 er åben for nominering af mulige vindere til og med søndag 21. november 2021. Senere oprettede nomineringer tages ikke i betragtning.

Offentliggørelse af vinderne: Vinderne kontaktes direkte og offentliggøres på home.dk/prisen og på Facebook i løbet af december 2021.

Levering af præmier: Præmierne overrækkes direkte til vinderne. 

Ophavsret, rettigheder mv. vedrørende nomineringer: home a/s forbeholder sig retten til at benytte, citere eller publicere alt indsendt materiale såsom tekster, film og tegninger. home a/s forbeholder sig videre retten til at foretage ændringer i indsendt materiale. Vær opmærksom på, at de fotos, du indsender til nomineringen, er lovlige at bruge.
Både den der nominerer og den nominerede, giver home a/s accept til at gemme personoplysninger i det omfang det er nødvendigt, dog i maksimalt 5 år.

Evt. ændring af konkurrencevilkår: home a/s forbeholder sig retten til, når som helst, at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusive alle præmier), hvis der er nogen anledning til, at konkurrencen ikke kan gennemføres som beskrevet.

Ansatte hos home samt medlemmer i disses husstande kan ikke nomineres.

Kontakt: Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du skrive til: komgodthjemprisen@home.dk

Mød Jonas og hør hvad Kom godt hjem-prisen handler om

Du kan høre Jonas fortælle om glæden ved at gøre en forskel for andre, og sikre at de kommer godt hjem, ved at trykke på knappen nedenfor.